Nalazite se: Proizvodnja | Građevinske mašine |

Gradjevinske mašine i sistemi za proizvodnju betonske galanterije


Preduzeće d.o.o. Tiha iz Sremske Kamenice, pored toga što je renomirani proizvođač betonske galanterije, dugi niz godina proizvodi građevinske mašine i opremu, prilagođene kako proizvodnji betonske galanterije, tako i za širok spektar poslova u gradjevinskoj industriji.
Pored toga, d.o.o. Tiha se bavi projektovanjem, transferom tehnologije i znanja (know-how), izradom biznis planova za fabrike za proizvodnju betonske galanterije, proizvodnju i pakovanje lepkova, fasada, boja...


Izdvajamo od  proizvoda:

Mešalice za beton:

Mešalice za beton od 130-1000 l na električni ili benzinski pogon, u zavisnosti od potrebe kupaca, mešalice za stočnu hranu, kao i velike protiv strujne horizontalne mešalice na kardanski pogon sa težinskim doziranjem kao priključci na sve vrste traktora, utovarivača, viljuškara i dr.

   


Vibro stolovi:

za tretiranje betonskih elemenata. Proizvode se kao stolovi za vibriranje elemenata u kalupima i za vađenje gotovih elemenata iz kalupa. Proizvodimo vibro stolove za betonske ploče i ivičnjake. Na vibrostolove ugrađujemo vibro motore za traženu težinu vibriranja. Kod vibro stolova za vađenje elemenata, radna površina se sastoji iz zamenljivih ploča koje imaju otvore u obliku elemenata.Transportne trake vage

služe za efikasan prenos agregata od deponije agregata do otvora mešalice za beton. Sastoji se od postolja, nosača, pogonskog i zateznog valjka, gumene trake, neprekidne gumene trake i vage. Gabariti i nosivost se projektuju po zahtevu kupca od 200kg do 2t.
Vibro igle od fi 30 do fi 60, vibro letve od 3-5m.

        Vibro igle
                  Vibro letva


Platforme / skele za gradilišta

 


Mobilni kotao za zagrevanje vode na gradilištima

 

Dizalice

Projektujemo, proizvodimo i ugrađujemo  dizalice za različite namene, visine, težine tereta.

Dizalice za silose za žitarice, industrijske objekte i ostale objekte za rad na visini, dizalice dižu 200kg na 40m visine. Atestirane dizalice sa svom pratećom dokumentacijom. Proizvodnja, ugradnja, održavanje i remont.


- Proizvodnja i prodaja utovarnih kašika ( više tipova kašika sa istovarnim klipom na hidrauliku, projektovane za transport i manipulaciju rastresitih građevinskih materijala, žitarica po neravnim terenima,kapaciteti kašike-po zahtevu)
- Korpe za viljuškar za bezbedno dizanje ljudi na visinu