Nalazite se: Prodaja | Gradjevinske masine |

Gradjevinske masine

Za proizvodnju blokovske robe možete naći samohodne, stabilne, hidraulične, vibro prese koja izrađuje elemente na drvenim i metalnim podmetačima sa dozerom za beton i silosom za prihvat betona kao dodatna oprema mašine.

Za tretiranje betona imamo više modela vibro stolova za kalupljivanje u zavisnosti od traženog gabarita, vibro igle od Fi 30 do Fi 60, vibro letve na elektro ili benzinski pogon od 3-5 m, vibro ploče, tampere sa silom udara do 100kN.

Mešalice za beton od 130-400 l na električni ili benzinski pogon, u zavisnosti od potrebe kupaca, mešalice za stočnu hranu, kao i velike protiv strujne horizontalne mešalice na kardanski pogon sa težinskim doziranjem kao priključci na sve vrste traktora, utovarivača, viljuškara i dr.

Za završnu obradu industrijskih podova imamo mašine (helikoptere) za idealno i brzo ravnanje betonskih podloga. To su mašine sa monofaznim ili trofaznim motorom da bi mogle da se koriste unutar prostorija (sobe, hale).

Za radove visokogradnje ili neke montažne gradnje nudimo veliki broj električnih dizalica sa nosivošću od 200-1000 kg sa monofaznim ili trofaznim elektromotorom u livenom aluminijumskom kućištu; skele.

Velika mala mašina sa mogućnošću okretanja u mestu koji može da sadrži utovarnu lopatu, viljuškar, razne plugove I raonike, vibracioni valjak, rezu za beton, rovokopač, bušilicu, itd. Nosivost je do 650 kg i snage od 30-50 ks. Takodje vršimo prodaju utovarivača nosivosti do 2 t.

Nudimo veliki izbor: kolica ( montažnih, polumontažnih, varenih i ojačanih)


Helikopteri                     Presa                     Kompresori               Mešalice velikeBenzinske mešalice    Peskarenje          Vibro stolovi

 

Vibro tamperi       Vibro žabe

Kontakt:
doo Tiha
Sremska Kamenica
+381 21 462 255
+381 62 6000 64
doo.tiha@gmail.com